Producten

Hieronder vind u de producten die wij aanbieden

Stalen buizen

Stolk Staal levert al 100 jaar stalen buizen, naadloze buizen, gelaste buizen en dikwandige buizen. Tevens bieden wij Hoekprofielen, Kokerprofielen, Balkijzer op maat. Wij hanteren korte levertijden, scherpe prijzen, hoge kwaliteit en een hoge service. Stolk Staal B.V. levert hoogwaardige stalen producten uit surplus-partijen en van geselecteerde europese leveranciers waarmee we onze klanten voorzien van de bestelde producten.

Dikwandige stalen buizen

Voor de verspanende industrie leveren wij dikwandige buizen, met onze automatische bandzaagmachine kunnen wij de buis op maat voor u zagen en binnen de gewenste termijn afleveren. Bekijk ook stalenbuis.nl voor meer informatie.

Naadloze stalen buizen

Naadloze buizen leveren wij in de kwaliteiten: X42, X52, A106 gr B, X65, API 5L. De afmetingen zijn van 1-24″ (33,4-609.6mm uitwendig) met diverse wanddikten tot 70mm dik. Vanzelfsprekend kunnen wij elke gewenste lengte voor u op maat zagen.
lees meer over naadloze stalen buizen of bekijk onze voorraad

Gelaste stalen buizen

Langsnaad en spiraal gelaste stalen buizen leveren wij voor diverse doeleinden.In de afmetingen 1″- 48″ met wanddiktes variërend van 2mm-25mm. Wij kunnen deze buizen voor u op elke gewenste lengte op maat zagen of snijden. Bekijk onze voorraad

Constructiemateriaal

Stolk staal lever constructie materiaal zowel behandeld als onbehandeld. Hoekprofiel, kokerprofiel, balkijzer (HEB/HEA/UNP/IPE), strip, plaat en stafmateriaal. bekijk onze voorraad

Flenzen

Wij leveren in combinatie met onze stalen buizen een aansluitend assortiment flenzen.
De flenzen kunnen wij uit voorraad leveren. Tevens hebben wij mogelijkheden om de gewenste maat voor u te laten produceren.
Neem contact met ons op over flenzen.

Lasbochten

Naast stalen buizen bezitten wij ook een ruim assortiment lasbochten. De lasbochten kunnen wij uit voorraad leveren. Tevens hebben wij mogelijkheden om de gewenste maat voor u te laten produceren. neem contact met ons op over lasbochten.