Gelaste stalen buizen

Al tientallen jaren levert en bewerkt Stolk Staal gelaste stalen buizen voor de verspanende industrie.

Gelaste stalen buizen

Al tientallen jaren levert en bewerkt Stolk Staal gelaste stalen buizen voor de verspanende industrie. Wij werken uitsluitend met de beste leveranciers en zijn uiterst selectief waardoor al onze dikwandige stalen buizen van uitstekende kwaliteit zijn. We leveren in alle denkbare diameters van 10.3mm t/m 1420mm met wanddiktes tot 120mm in naadloze uitvoering. Wij kunnen de buis op maat voor u zagen door middel van onze automatische bandzaagmachine en binnen de gewenste termijn afleveren.

Zo kiest u de perfecte gelaste stalen buizen


Alles draait om het kiezen van de juiste naadloze stalen buis, dus is het vooraf belangrijk goed te bepalen voor welke functie de stalen buis ingezet gaat worden. Onze buizen zijn uitstekend geschikt voor de werktuig- en scheepsbouw, maar ook bij apparatenbouw en het maken van tandwielen en hydraulische cilinders. Tevens zijn dikwandige stalen buizen uitermate geschikt voor constructies met statische en dynamische belasting.


Een kort overzicht:

Ons assortiment


Op onze pagina www.stalenbuis.nl vindt u onze actuele voorraad gelaste stalen buizen in alle gewenste maten.

Kies voor Stolk Staal BV


Stolk en Staal al meer dan 100 jaar een ijzersterke combinatie. Stolk Staal B.V. levert hoogwaardige stalen producten uit surplus-partijen en van geselecteerde Europese leveranciers waarmee we onze klanten voorzien van staal, buizen, stafstaal, balkstaal, fittingen en platen. Door met handelsgeest in te kopen streven wij naar goede balans tussen kwaliteit en prijs, daarbij de snelle service die er voor zorgt dat wij langdurige relaties opbouwen met onze klanten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons assortiment gelaste dikwandige buizen? 
Op onze pagina www.stalenbuis.nl vindt u onze actuele voorraad dikwandige gelaste stalen buizen in alle gewenste maten. U kunt op die pagina hele assortiment inzien, de voorraad bekijken, een prijs aanvragen en contact opnemen met ons.


Stolk Staal B.V.
Veersedijk 11
3341 LK Hendrik-Ido-Ambacht
Postbus 402, 3340 AK
info@stolkstaal.nl
Telefoonnummer: 078-6815122
Faxnummer: 078-6817367